İTHALAT/ İHRACAT KARA OPERASYON UZMANI-KARAKUS İTHALAT İHRACAT ULUSLARARASI TAŞIMACILI SAN. VE TİC. A.S.-İSTANBUL

Uluslararası  Taşımacılık ve Lojistik hizmetler sağlayan  firmamızın genişleyen kadrosunda , taşıma teklifi verilmesi ile başlayan ve ürünlerin  alıcıya teslimine kadar olan sürecte sorumluluk alacak,  Dış Ticaret & Lojistik Sektöründe  kariyer hedefleyen   takım arkadaşları  aramaktayız.

Aranan Nitelikler

*Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu mezunu ya da Mühendislik Fakültelerinden mezun,
*Intermediate or upper intermediate düzeyinde İngilizce bilen yada  balkan dillerinden birini (Boşnakça, Hırvatca,Sırpca,Slovence ) aynı düzeyde bilen,
*Karayolu Operasyon alanında minimum 2 yıl deneyim sahibi ,
*MS Office uygulamalarına hâkim,
*Kolay iletişim kurabilen ,gelişime ve yeniliklere açık,
*Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

İstanbul Avrupa Yakası;  Çatalca,Büyükçekmece, Beylikdüzü,Avcılar, Küçükçekmece , Başakşehir lokasyonlarında ikamet eden ya da edebilecek başvurular değerlendirmeye alınacaktır.

• Ülke
    TÜRKİYE